Hinnasto ja toimintaohjeet

Myyntipöytä rekillä 26€/7aukiolopäivää.
Myyntipöytä ilman rekkiä 26€/7 aukiolopäivää.
Myyntipöytä 10 aukiolopäivää 36€.

Tavaroiden tuonti ja pöydän tyhjennys

Myyntijakso voi alkaa minäaukiolopäivänä tahansa, lyhin myyntijakso kestää
7 aukiolopäivää. Tavarat tuodaan kirpputorille ensimmäisen myyntipäivän aamuna tai myyntikautta edeltävänä aukiolopäivänä viimeisen tunnin aikana. Tyhjennys on tehtävä viimeistään viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen Sinkkisydämen sulkemisaikaa. Jos myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, perii Sinkkisydän 10€ maksun pöydän tyhjentämisestä. Voit myös lahjoittaa myymättä jääneet tavarat kirpputorille, jolloin pöytää ei tarvitse tyhjätä, kerrothan kassalla.

Hinnoittelu

Varattuasi paikan, saat myyntipaikannumeron ja hinnoittelet tuotteet valmiiksi kotona. Hintalapussa tulee olla paikannumero ympyröitynä, tuotteen kuvaus, koko ja hinta. Jos muutat tuotteiden hintoja kesken myyntikauden, tee uusi hintalappu vanhan tilalle.
Myytävän tavaran tulee olla puhdas, ehjä ja käyttökelpoinen. Myyntiin ei saa tuoda teräaseita, K-18 tuotteita,elintarvikkeita, autonrenkaita, alkoholi- ja tupakkatuotteita.

Tästä voit tulostaa hintalaput: hintalaput.pdf

Myyntipaikat

Myyntipöytä rekillä sisältää pöytätason, alatason, ylähyllyn ja henkarirekin. Myyntipöytä ilman rekkiä sisältää isomman pöytätason, alatason ja ylähyllyn. Arvokkaampaa pikkutavaraa voi tuoda lukolliseen lasivitriiniin kassan viereen. Tavarat tulee laitaa pöydälle ja rekkiin, ei lattialle eikä käytävälle ja sitä voi tuoda lisää joka aukiolopäivä. Sinkkisydämellä on oikeus poistaa myyntipöydän ulkopuolella olevat tavarat ja asiattomat tuotteet.

Myyntipöydän maksut ja peruuttaminen

Myyntipöydän vuokraus maksetaan kassalle ennen myyntikauden alkua, viimeistään tavaroita tuodessa. Jakson peruutus viimeistään 3 päivää ennen vuokrajakson alkua. Myytävät tavarat ovat vuokraajan vastuulla, emme vastaa kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista.

Tilitykset

Tilitykset mielellään 6 päivän jaksoissa. Tilitys täysimääräisenä ei % palkkiota. Suuret tilitykset voidaan maksaa pankkiin. Tilityksen yhteydessä saat hintalaput. Tarkista tilitykset heti Sinkkisydämessä, niin voimme korjata mahdolliset virheet. Myöhemmin ilmaantuneita epäselvyyksiä emme korvaa. Jääneitä tavaroita säilytämme 1 viikko, jonka jälkeen ne siirtyvät Sinkkisydämen omistukseen.

Sydämellisesti  Tervetuloa!

 

Ajankohtaista

AUKIOLOAJAT

01.11.2015

  Avoinna: ti-pe 10-17 la 10-13  su 12-14 Myyntipaikka varauksia voi tehdä myös...

Lue lisää

24.10.2013

  Sydänmyyntipaikka: -5 tavaraa -5€ / 7 myyntipäivää -voi aloittaa...

Lue lisää

12.08.2013

Lue lisää